NA PREDAJ ČAROVNÝ 3-POSCHODOVÝ MEZONET + DVOJGARÁŽ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Petersen Realintý servis Vám so súhlasom majiteľa na predaj ponúka nadštandardný 3-poschodový mezonet s dvomi terasami o výmere 183m2, (úžitková plocha-140m2, DVOJGARÁŽ-43m2 a pivničné priestory). Tento veľkolepý 5-izbový mezonet je situovaný v tichom prostredí Brezovej ulice v blízkosti centra mesta. Byt je orientovaný na východnú a západnú stranu, čo vytvára slnečnú a teplnú atmosféru. Dominantou ponúkanej nehnuteľnosti sú ručne vyrobené interiérové prvky, detaily a dekorácie z dreva.
Vstupná chodba Vás privedie do rozľahlej obývacej miestnosti, v ktorej dominuje funkčný krb a útulný priestor pre rodinné stolovanie. Atmosféru tejto miestnosti dotvára terasa stvorená pre Váš oddych a relax. Dizajnovo navrhnutá kuchyňa, určená pre milovníkov varenia, Vám ponúka množstvo uložného priestoru pre dokonalý kulinársky zážitok. Ku kuchyni prislúcha samostatná špajza. Na tomto poschodí je k dispozicií hosťovská tolaleta. Špiralovým schodiskom sa dostanete na 2.poschodie mezonetu, kde sa nachádza: slnečná spálňa s francúzskym oknom, detská izba a pracovňa so slnečnou terasou. Vkusne zariadená a priestranná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, dvomi umývadlami a dostatkom uložného priestoru je najdominantnejším prvokm tohto poschodia. Schodiskom z pracovne sa dostávame do podkrovnej izby, ktorá Vám ponúka množstvo úložného priestoru vbudovaného v stenách izby.
Bonusmi tohto mezonetu sú elekticky ovladateľné rolety, elektrické podlahové kúrenie v obývačke, kuchyni a kúpeľni so samostatnou reguláciou pomocou termostatov a kompletne nová škrídlova strecha. K bytu prislúcha dvojgaráž s elektrickou bránou (možnosťou tretieho parkovacieho miesta pred garážou), murovaná pivnica a dve malé drevárky.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v RK a zahŕňa kompletný právny servis.
Stante sa majiteľmi tohto jedinečného bývania. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám danú nehnuteľnosť ukážeme a pomôžeme Vám pri správnom rozhodnutí.
©️ Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

Podobné realitné ponuky